Kankusta Duo Forte – cum sprijinim forma corpului pe timp de vară?

Vara se apropie, iar afară se încălzește. Curățenia din dulap a fost deja făcută. E timpul de fuste scurte, bluze aerisite, deoarece pe o zi fierbinte, nu-mi pot imagina să port blugi strânși. Nu toate dintre noi se simt confortabil expunându-și picioarele. Nu sunt deloc surprinsă, deoarece confortul psihologic este mai presus de ceea ce este la modă. Adesea, însă, acest lucru este problematic, iar soluția ar fi să eliminăm câteva kilograme. Am scăpat de tocmai 6 kg pe lună și m-am pregătit pentru vară! Toate datorită exercițiilor, auto-disciplinei și, mai presus de toate, alimentației. Ați auzit vreodată de Kankusta Duo Forte? Suplimentul Kankusta Duo Forte m-a ajutat să supraviețuiesc pe drumul spre o figură subțire. De obicei, eu nu cred în miraculoasele metode de pierdere în greutate, dar Kankusta Duo Forte este prima metodă pe care într-adevăr m-a sprijinit în pierderea în greutate, astfel încât să nu fie nevoie de măsuri radicale, care ar putea descuraja în continuare acțiunii de slăbire. Să mergem mai departe pentru a prezenta rezultatele testului meu legat de acest supliment!

Compoziția Kankusta Duo Forte – ingrediente naturale

După cum știți, sunt împotriva îndopării cu chimicale, iar sănătatea este cea mai valoroasă pentru mine. Sunt un fan al produselor cosmetice naturale, alimentației sănătoase și limitez la minimum produsele prelucrate. În cazul pierderii în greutate, auziți adesea despre arzătoarele de grăsime, care pot duce chiar la moarte. Un mecanism simplu de a ridica temperatura corpului poate contribui la pierderea sănătății sau a vieții. Compoziția Kankusta Duo diferă radical de toate acele produse chimice, care fie nu funcționează, fie provoacă un efect yo-yo. De aceea am decis să testez acest produs. Mai jos vă voi descrie fiecare ingredient al suplimentului. Uite ce am citit pe tema acestor ingrediente:

gracinia cambogia

 • Garcinia Cambogia este o plantă exotică din specia de citrice. Se dezvoltă în pădurile tropicale din Thailanda și în zona de sud a Indiei. Disponibilitatea acesteia este destul de limitată și poate că de aceea nu este auzită în fiecare zi, la fel ca în cazul altor plante care susțin metabolismul. Aspectul este foarte asemănător cu dovleacul. Este mai mic, iar culesul are loc între iunie și octombrie. Apoi ajunge la maturitate și, uneori, se poate găsi la ecobazar. Susține activ procesele metabolice, astfel încât arderea grăsimilor să fie mai ușoară și mai rapidă.
 • Fructele de Acai – acestea sunt una dintre cele mai cunoscute fructe de pădure, care se bucură în prezent de o popularitate imensă în întreaga lume. Puțini oameni știu că acestea cresc pe palma braziliană. Ele cresc în principal în pădurile tropicale ale Americii de Sud și seamănă cu aspectul afinelor. Sprijină activ detoxificarea organismului și, astfel, accelerează metabolismul și procesele generale.
 • Extractul uscat de zmeură – știați că extractele de zmeură sălbatică sunt o armă puternică în combaterea excesului de grăsime din organism? Bunica mea spunea întotdeauna: „bea suc de zmeură și vei fi slabă și frumoasă!”. Niciodată nu am crezut-o complet. Mă întrebam cum sucul de zmeură va acționa în slăbire? Și s-a dovedit că bunica, care nu mai trăiește, a avut dreptate. Cu toate acestea, uneori merită să aveți încredere în înțelepciunea bătrânilor!
 • Cromul – este un element chimic, care apare în organism, iar o doză mai mare poate accelera efectiv slăbirea. Mai ales în timpul exercițiilor fizice. Știați că cuvântul crom este derivat din greacă (chroma) și înseamnă „culoare”? Și asta cu o logică. În diferite stadii de oxidare, acesta își schimbă culoarea.
 • Dudul alb – provine din China. Acesta este un copac mic de dimensiuni medii. În prezent, crește în întreaga lume. Este unul dintre ingredientele cele mai de bază ale medicinii populare chinezești, care, în ciuda progreselor și științei, se adaugă la multe produse, medicamente sau terapii naturale. Dudul și proprietățile sale au fost iubite de întreaga lume. De aceea se poate găsi pe aproape orice continent.
 • Șofranul – probabil că îl cunoașteți din bucătărie, deși este cel mai scump condiment din lume obținut din stigmatele de Crocus. Este atât de scump datorită faptului că sunt necesare 150 kg de flori pentru a produce 1 kg. Nu numai că are un gust excelent în mâncare, ci și îmbunătățește peristalitatea intestinală și influențează procesele de curățare a organismului și procesarea grăsimii în celule.
 • Magnolia – aceasta este o altă dovadă că puterea este în natură. Știați că această frumoasă floare, care decorează copacii din grădinile voastre și coaja sa a fost folosită de secole în medicina veche? Există numeroase surse, care dovedesc eficiența la curțile împăraților chinezi. Ei își tratau disconfortul intestinal și problemele de metabolism.
 • Guarana – este un ingredient pe care mulți dintre voi îl știți. În bazinul Amazonului și Para este folosit în fiecare zi de locuitorii acestor zone. În Europa este folosit masiv pentru băuturi energizante și stimulatoare. În compoziția Kankusta Duo se află sub formă nemodificată, pură, fără adaos de zahăr. Datorită acestui fapt, este un energizant foarte bun. Sprijină în mod special în timpul antrenamentelor, astfel încât, de exemplu, după sala de sport nu ne simțim atât de obosiți ca și fără administrarea acesteia.

După cum puteți vedea, compoziția Kanuksta Duo este naturală și pot spune cu mâna pe inimă că aceste ingrediente oferă rezultate foarte bune. Unele dintre ele pot fi cultivate pe cont propriu, dar este dificil. Și da, într-o capsulă le-am concentrat pe toate.

Kankusta Duo administrare

suplimente alimentare

Trăiesc în conformitate cu principiul că totul trebuie să fie administrat rațional. Așa cum adevărul se află întotdeauna la mijloc, de asemenea în slăbire este nevoie de raționalitate, prudență și motivație. Prin urmare, producătorul Kankusta Duo Forte recomandă administrarea acesteia de două ori pe zi câte o capsulă. Merită să beți cu multă apă. Asta ajută fiecare supliment să se absoarbe mai bine. Cu jumătate de oră înainte de masă este momentul perfect. Fetelor, rețineți că Kankusta în sine nu vă va ajuta să pierdeți în greutate ca prin minune, dar va ajuta întregul proces. Prin urmare, faceți exerciții regulat, mâncați sănătos, limitați zaharurile și dulciurile, iar efectul va apărea rapid 🙂

Kankusta Duo efecte și acțiune

lose-weight-1968908_960_720

După cum scrie producătorul, Kankusta este recomandată persoanelor care au apetit excesiv, obezitate, exces de greutate și sistemul lor digestiv nu funcționează corect. Accelerează metabolismul și previne colesterolul. Eu însumi am observat că în timpul tratamentului organismul meu parcă a început să revină la normal și să funcționeze în mod normal. Am început să dorm și să scap de oboseala care mă însoțea în fiecare zi. Posibilitățile mele de a absorbi literalmente mâncarea au scăzut brusc, iar echilibrul caloric a fost la un nivel perfect. După timpul petrecut în sala de sport, mâncam, dar cu prudență, pentru că nu aveam așa apetit ca întotdeauna. În plus, am început să mă „curăț” în mod regulat. Anterior, am suferit de constipație și am folosit tratamente de la farmacie. Nimic nu m-a ajutat. Medicul meu a fost în șoc, precum și atunci când s-a dovedit că după două săptămâni de utilizare a Kankustei totul a început să funcționeze în mod normal, și kilograme au început să scadă. Înainte de tratament, am cântărit 75 kg (da, iarna lungă și serile cu ciocolată și filmele m-au dus în așa stare). După o lună am cântărit 69, iar după două deja 60 – adică, atât cât ar trebui să cântăresc la înălțimea mea.

Kankusta Duo Forte etapele tratamentului

Dacă ar trebui să împart întregul tratament în prima lună, ar fi trei etape.

 1. Primele două săptămâni au fost o perioadă în care apetitul a început să se echilibreze și, în final, am încetat să mănânc porții mari de mâncare. Am început să merg mai des la toaletă. M-am speriat puțin, pentru că mi-a fost frică de deshidratare, dar după două săptămâni s-a stabilizat și pur și simplu am trecut în defecație regulată. Am simțit un sentiment de ușurință la locul de muncă și acasă. Medicul meu, la care am făcut analizele sângelui la acel moment, și-a frecat ochii de uimire când a văzut că rezultatele mele s-au îmbunătățit considerabil!
 2. În a treia și a patra săptămână am avut impresia că greutatea a început să scadă în practică. Suplimentarea combinată cu exerciții raționale și un apetit stabilizat au început să funcționeze. M-am simțit mai ușoară, fapt ce m-a determinat să-mi schimb atitudinea față de pierderea în greutate și față de viață în general. A început încet să-mi placă când vedeam cum grăsimea dispare de pe burtă, aripioare.
 3. După această perioadă am făcut mai multe teste, dar la dietetician și la sala de sport. Mi-am examinat raportul grăsimii față de greutatea corporală și acumularea de apă. Totul s-a restabilit. Efectul feței umflate a dispărut, deoarece corpul a început să se curețe de apa și grăsimea în exces.

În concluzie, acțiunea Kankusta Duo poate fi împărțită în: reglarea metabolismului, antioxidare și limitarea absorbției zaharurilor în sânge.

 

Kankusta Duo Forte – unde poți comanda?

Datorită faptului că Kankusta Duo Forte nu este disponibilă în farmacii, se recomandă s-o cumpărați prin intermediul site-ului web al producătorului. Am comandat aici. Îl recomand tuturor. Livrare rapidă, servicii profesionale. După ce am comandat, am fost contactată în legătură cu confirmarea și m-au întrebat dacă am nevoie de sfaturi privind pierderea în greutate. Tratamentul a fost adaptat nevoilor corpului meu și mi-au oferit atâta timp, cât am avut nevoie.

Concluzie

În concluzie, trebuie să spun că Kankausta Duo Forte pentru slăbire a fost un succes. Știți cât de sceptică sunt când vine vorba de suplimentele care inundă rafturile farmaciilor. În schimb, Kankusta nu este cunoscută pe scară largă, deoarece fondurile au fost utilizate pentru testarea produselor, iar reclama costă. Prefer să cumpăr ceva care nu este vizibil la fiecare pas din anunțuri și să fie sigur că nu este vreun truc de marketing, ci e vorba de funcționarea reală a produsului. Cu mână pe inimă vă recomand! Aștept comentariile și opiniile voastre. Aveți idei pentru diete răcoroase și feluri de mâncare fit sau exerciții la domiciliu? Atunci, vă rog să mi le trimiteți! 🙂

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s